1995
Taiteilijanuket:
1. Crissy Baby. Taiteilijat Bunny Morris ja Paul Jackson. Nuken pää ja kädet posliinia, vartalo kangasta ja hiukset maalattu. Nuken koko n. 43 cm.
2. Aaron. Taiteilija Dianna Effner, v. 1991. Nuken pää ja kädet posliinia, vartalo kangasta. Silmät ovat ranskalaiset lasisilmät ja peruukki mohairia tai keinokuitua. Nuken koko n. 40 cm.
3. Peaches. taiteilija Boots Tyner v. 1987. Nuken pää ja kädet posliinia, jalat vaihtoehtoisesti posliinia tai kangasta. Silmät ja peruukki kuten edellä. Koko n. 36 cm.
4. Joshie. Taiteilija Julie Good-Kruger. Nukke kokonaan posliinia. Silmät ja peruukki kuten edellä. Koko 25 cm.
5. Cristina. Taiteilija Vera Scholz. Nuken pää, kädet, jalat ja rinta posliinia, vartalo kangasta. Silmät ranskalaiset lasisilmät ja peruukki keinokuitua. Koko n. 51 cm.
6. Danny. Taiteilija Elaine Campbell. Nuken pää, kädet, jalat ja rinta posliinia, vartalo kangasta. Silmät ranskalaiset lasisilmät ja peruukki keinokuitua. Koko n. 51 cm.
7. Roma. Taiteilija Thelma Resch v. 1990. Nuken pää, kädet, jalat ja rintaosa posliinia, vartalo kangasta. Peruukki keinokuitua ja silmät ranskalaiset lasisilmät. Nuken koko n. 66 cm.
klikkaa kuvaa, näet isomman kuvan
isompi kuva
Antiikkinuket (reprot):
8. Hilda. Saksa, Kestner v. 1914. Nuken pää ja vartalo posliinia. Silmät kristallia tai paperweight, peruukki ranskalainen aitoa hiusta tai mohairia. Nuken koko n. 60 cm.
9. Jumeau. Ranskalainen ilman merkintöjä. Nuken pää, kädet, jalat ja rinta posliinia, vartalo kangasta. Silmät ranskalaiset lasisilmät, peruukki aitoa hiusta. Koko n. 38 cm.
10. Huret. Ranska, v. 1879. Nuken pää ja vartalo posliinia. Silmät ranskalaiset lasisilmät, peruukki ranskalainen aitoa hiusta. Koko n. 38 cm.
11. JM . Ranska. Valmistusvuosi ja tekijä tuntematon. Nuken pää, kädet, jalat ja rinta posliinia, vartalo kangasta. Silmät ranskalaiset lasisilmät, peruukki ranskalainen aitoa hiusta. Koko n. 45 cm.
12. Danel & Cie Ranska v. 1891. Nuken pää, kädet, jalat ja rinta posliinia, vartalo kangasta. Silmät ranskalaiset lasisilmät, peruukki ranskalainen aitoa hiusta. Koko n. 55 cm.
13. "Parisienne" Jumeau. Ranska v. 1878. Pää, kädet, jalat ja rinta posliinia, vartalo nahkaa. Silmät ranskalaiset lasisilmät, peruukki ranskalainen aitoa hiusta. Koko n. 60 cm.